Tyvärr kan vi inte hitta {{term}}. Vänligen försök igen.
Regus svar på COVID-19

Regus expanderar snabbt. Därför letar vi efter drivna, engagerade franchisepartners för att hjälpa oss utnyttja den stora efterfrågan på flexibla, moderna arbetsutrymmen.

  • Ny franchisemodell
  • Diversifieringsmöjlighet
  • Marknadsledare

Nu är det för första gången möjligt att gå samman med världens största koncern av servade kontor, vilket innebär att du kan få stora avkastningar som en del av det ledande, globala varumärket.

Fördelar för dig

Stora avkastningar:

Franchising med Regus hjälper dig att optimera din fastighet för att tillgodose efterfrågan på marknaden genom att sänka dina kapital- och operativa kostnader och få tvåsiffriga avkastningar efter löptidens slut.

Beprövad operativ modell:

Regus hjälper dig att utveckla och bedriva ditt arbetsutrymme med samma framgångsrika modell som driver våra 3 300 platser världen över.

Etablerade system:

Du kommer att dra nytta av etablerade Regus-system för försäljning, marknadsföring, CRM, fakturering, inventering, bokningar, utbildning och mycket mer.

Stödjande infrastruktur:

Regus kommer att arbeta tillsammans dig för att designa och utveckla din franchiseplats för att möta kundernas efterfrågan på flexibla arbetsutrymmen med hjälp av nästan 30 års oöverträffad operativ kunskap.

Hur det fungerar

Öppna minst 5 Regus-platser på 2-3 år
Fristående fastigheter eller fastigheter med flera hyresgäster, från 800 m²
Stadskärnor, affärsparker eller kontor nära vägar
Om du har drivkraften, resurserna och engagemanget för att leda arbetsplatsrevolutionen som Regus-franchisepartner, hör av dig till vårt franchiseteam.

Vi kontaktar dig för att diskutera nästa steg.
  • 64 % av företag överväger en expansion till flexibla kontor de närmaste 3 åren
    (EMEA-undersökning, 2018)
  • År 2025 kommer flexibla utrymmen att stå för 30 % av ett stort företags totala fastighetsfotavtryck
    (Flexible Space Report, 2018)
  • Det växande antalet kontorsutrymmen med öppen planlösning/kvadratmeter kommer att närma sig en exponentiell skala, i linje med bredare tekniktrender
If you’re looking for our US page, please click here .